Nurci Herkese Günay’dın Oğlum 7 aylık asla uyumuyor sabah ruh gibi kalkıyorum gündüz emerken uyuyor yatağına bırakınca uyanıyor evin içerisine hamak astım onda uyutuyorum 🤦♀️ ama gece neredeyse hiç uyku yok 10-15 dk da bir uyanıp emiyor acaba doymuyor mu diye mama veriyorum yine aynı artık ne yapacağımı şaşırdım
Rabiiul Nurci dişten dolayı yapıyor benim kızımda 7 aylık sallıyorum uyuyor kucağıma alıyorum yatağa götürüyorum başlıyor ağlamaya
Miaaa Nurci yorulmasina izin ver canim, biz anneler biraz yedirip içirip uyutma derdine düsüyoruz ama yorulmadan uyutmaya calisirsan sen de cok yorulursun. Bebegin kendi bedenini kullansin sürekli sonra uyumak icin sinyal verir zaten :)
oylesinebiri__ Nurci doyuyor da aç olduğunu düşünmüyorum mamada alıyor sürekli kalkıyor sabahta 5 te gözünü açıyor
Nurci Rabiiul ikimizinde ayları aynı ya seninkinin uyku saatleri nasıl akşam kaçta yatıyor acaba diyorum ben erken mi yatırıyorum
Rabiiul Nurci çok erken gibi geldi bana kaçta uyanıyor ? Benim kızım mama alıyor oda farklılık gösterir tabi
Nurci Rabiiul birşey daha sorucam madem aynı aylardayız 🤭 emekleme kısmında birşey var mı sizde yada yataktan tutunup kalkma
Rabiiul Nurci kendini öne atıyor yatağa ellerini uzatıyor ama kalkamıyor ben ellerini tutunxa oturup sonra kalkıyor sizde durumlar nasıl
Nurci Miaaa aslında tüm gün mat üzerinde oyun oynuyor kitap okuyorum falan 7 aylık olunca seçenek de çok olmuyor
annecibebe Nurci 8 aylıkken benim kızımda öyle oldu uyku düzensizliği şuan 11 aylık düzene girdi gibi bi şey
FtsCvlk Nurci benim kızım 6 aylık. Doktorumuzun söylediklerini söyleyeyim belki bir faydası olur. Diş, oda sıcaklığı, aşırı kıyafet ve çorap giydirin, birde karnının aç olması. Umarım en kısa sürede normale döner uykularınız 🙏