bendenbirtanedahayok Keşfetimde çıkıp duruyor 28 Şubatta evden çıkmayın çok büyük enerji kesintisi olucak diye… hatta İran enerji depolamak için okulları 2 gündür tatil etmiş falann… geçmiş şeylerin çıkmasına bakarak bu kehanetlere inanıyor musunuz????
Nefnanmom bendenbirtanedahayok inşallah çıkmaz, beni korkutuyorlar bide Yusuf güneyin söyledikleri de korkutuyor
usenmedimyaptimbirvelet bendenbirtanedahayok gaybı ancak Allahtan başkası bilemez. Simpsonlar aşağılık bi animasyondan ibaret sadece kesinlikle inanmıyorum En son 2012de de kıyamet kopuyordu
feyzanuur bendenbirtanedahayok gaybı allahtan başkası bilemez. bu tarz şeyler şirke götürür dikkatli olalım🌸
bendenbirtanedahayok Nefnanmom ne demiş ki yakın zamanda mı söyledi😱 bende aşırı tedirgin oluyorum bazen çoğu şey çıkmıyor ama insan bi düşünüyor bide yeni yıla girerken ABD uyarmıştı herkes pil radyo vs depolasın evde diye
Nefnanmom bendenbirtanedahayok yok bayağı oldu videosunu izledim beni ürküttü, belki de acilen bir kliniğe yatmalı
bendenbirtanedahayok usenmedimyaptimbirvelet o maya takvimi bittiği için bir uydurmaydıda bu anşmasyon bilmiyorum bende pek inanmıuorum ama Trump’ın başkan olması ya da depremler felaketler hepsine önceden yer vermiş ılması beni bi düşündürüyor
bendenbirtanedahayok Nefnanmom 😂😂 normal birisi değil gerçekten ama astral seyehat yaptığı doğruymuş hatta söylediği bazı kehanetler çıktı bende şaşırdım acaba adam doğru söylüyor biz mi ciddiye almıyoruz diyr😂
usenmedimyaptimbirvelet bendenbirtanedahayok daha 6 büyük alamet yaşanmadı ki o 28 şubatta felaketler yaşansın 😊
bendenbirtanedahayok usenmedimyaptimbirvelet yok kıyamet babında değilde telefonlar çalışmicakmış elektrikler olmicakmjş falan büyük bir enerji kesimi olacakmış yapay bişey olduğu için olabilir hibi geliyor bana
Birdunyabircennetannesi Olacağı sadece Allah bilir Ben inanmıyorum böyle şeylere Yok şu gün kıyamet kopacak cart curt da denildi