Merhaba. O kadar kötüyüm ki. Annemde pankerasta 1.8 mm kitle görüldü ve endoskopi işlemi yapılıp parça alındı. Parça alındıktan sonra cea testi yapmışlar. Ve değeri 900lerde çıkmış. Ama işlemden sonra doktor babama korkulcak bir şey yok demiş. Annem ertesi gün pankeras iltihabı olup 3 gün hastanede kaldi. Değerleri çabuk düşüp çok şükür çıktı hastaneden. üniversite hastanesi olduğu için doktorumuza ulaşamıyoruz. Cea seviyesinin o kadar yükselmesini asistanlara sorduğumda çokta önemli olmadığını başka durumlarda da yükseldiğini söylediler. Bir tanıdık bulduk doktorun öğrencisi bu gün doktorla dosyayı incelemişler ve doktor kötü bir şey geliceğini düşünmüyorum sonuçların. Ama patoloji sonucuna göre degerlendiricez demiş. Ama içim içimi yiyor. Anneme bir şey olması ihtimali beni mafediyor nasıl muhtacım ona. 7 aylık hamileyim ama kendimi unuttum bir kaç gündür. Cea değerini bilen varmı? İçim içimi yiyor belki bilgisi olan birisi vardır bu değerle ilgili bir bilgi içimi rahatlatır. Ve dua edermisiniz bizim için annemin sonuçları iyi gelsin ve hep yanımda olsun.