ffeyza 3 gecedir uykumuz yok bugün dördüncü gece sürekli ağlıyor uyumuyor tetagil, calpol, zeytinyağı karanfil hiçbiri fayda etmiyor rahatlatmıyor. Ateşi bazen 37,5 lara çıkıyor. Ne zaman çıkacak bu diş yaa başka önereceğiniz bir şey var mı
alinmom ffeyza bende aynı durumdayım 6. dişimiz çıkıcak sanırım hep mız mız. Gece gündüz hep aynı rabbim hepimize güç kuvvet versin
ahlasmomm_ ffeyza bize de bunlar etki etmemişti doktor osanit diş topu önerdi ama Türkiye’de zor bulunuyormuş blki yaşadığınız yerde eczanelerde vardır teendyolda bir ara vardı baktım şimdi de stok kalmamış
yesu ffeyza kuzum bizim dişte bugün patlamış hafiften ama senin bebiş kadar zor geçmedi geçmiyor da hatta sadece azıcık ateşlendi sürekli pırasa veriyordum ben o rahatlatıyordu biraz
ffeyza yesu pırasa denemedim ama işe yarayacağını da düşünmüyorum 😭 emziğinin içine su doldurup dondurdum veriyorum ama almıyor onu da ilginç yani soğuk rahatlatması lazım ama istemiyor
ffeyza ahlasmomm_ onu duydum bende içeriği nasıl acaba gerçi doktor önermiş. İnternetten bir bakayım yaşadığımız yerdeki eczanelerde olacağını sanmıyorum
ffeyza kelebekmom 9 ay 21 günlük daha dişi çıkmadı doktor üstlerden geliyor dedi bekliyoruz😢 çoook geçmiş olsun🙏🏻