esraoguzalptug Bebeğim 16 aylık ve influenza oldu hiç bir şey yemiyor sürekli ağlıyor kusuyor. İlaç verince de kusuyor anneler fikir verin nasıl atlattınız???
Elvan1703 esraoguzalptug Doktora gidin mutlaka ateş kusma işthszlk kilo kaybı hrpsni yaşadk atşden dolayı hastaenede yattk bi gce 1 gece evde sabhladk ateşdendolayı 8 günde geçdi antibiyotik ve enfluvir verdi doktor öksürük ise hala devam ediyor 13 gün bugn balgamlı öksüürk var
biradamavisi esraoguzalptug en etkili kendi ilacı enfluvir ilk 3 gün içilirse çok fayda sağlıyor. Bunun yanında bol sıvı tükettirmeye çalışın. Yoğurt yedirmeye çalışın derim.
elisa2705 esraoguzalptug Ay aynı durumdayız ailecek öleyiz ilk defa olduk bizde çok beter bi hastalık öksürük titreme baş ağrısı dönmesi Ekrem agrısı hepsi var kızımda ilaçları hep kustu içiremiyoruz geçmiş olsun sizede🙂↔️
nutellla Yeğenlerim maalesef 3-4 kutu antibiyotik bitirdi evde hava aldılar çok zor atlattılsr 20 günde falan İnşallah sizinki öyle olmaz çabucak geçer çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
esraoguzalptug nutellla size de çok geç iş olsun bize de tam tersini söylediler hava verilmeyecek dendi şükür tıkanma yok ama balgamlı öksürük geçmiyor
Melosing İnfluenzanın ilk 2 günü içinde ilacını içerse çabuk toparlıyorlar🙏🏻 bunun yanında 5-6 sarımsak ezip çörek otu yağı katıp biraz bekletip gece ayak altlarına sürerseniz ben çok faydasını gördüm.
esraoguzalptug Elvan1703 o şurubu içiremedik doktor augmentin başladı iki gündür içiyor şükür topladı ateş kalmadı ama balgamlı öksürük hala devam ediyor
esraoguzalptug elisa2705 size de geçmiş olsun bende içiremedim en son antibiyotik başladık onu içirdim zorla şükür bugün daha iyiyiz
Elvan1703 esraoguzalptug biz içirdik çok şükür şuruplardan sonra da kusma vs yaşamadk agumentin de içdi enfluvirde içdi baya etkili ilaçlar işe yarıyor hemen