Poyrazzzmom Anneler kaç gün oldu doğum yapalı kaç kilo verdiniZ? Ben 13 günlük anneyim 8 kg vermişim. Az mı çok mu bilemedim sizlerede sorayım dedim
Kuzularinanasi Poyrazzzmom 10.gunde 10 kg vermistim.sonrasi da yavas yavas gtti.toplam 20ye yakin almistim.simdi hamile kaldigim kilodan 1 2 eksigim.
ebruaydinn Poyrazzzmom Maşallah nasıl veriyorsunuz banada söyleyin ben daha çok alıyorum hamıleyken almadığım koloları doğumdan sonra aldım 🙈🙈
Feldspar1 5 ay oldu. 7 kilo gitmiş. Artık gitmiyor. Kalanını mecburen sporla vereceğim gibi görünüyor
honeys ebruaydinn nasıl besleniyorsunuz. biraz dikkat etmek gerekiyor, minimum 2 litre su içmek gerekiyor 😍😍😍
gonul_hanim Poyrazzzmom bende bir ay içinde 10 kilo vermiştim kalan üçüde sonradan gitti şuan kendi kiloma ulaştım 4 aylık bebeğim
asennaa Hamile kaldığımda 71 kiloydum, 85le doğuma girdim, şu an oğlum 11 aylık ama yaklaşık 3-4 aydır 62-63 kilodayım 🖖💪🏻
ebruaydinn honeys su tamam fazla bile içiyorum süt yapsın dıye ama sanırım tatlı çok yiyorum emziriken duramıyorum ama canım sürekli bireyler istiyor kendimi tutmam gerwkıyoe
mygnc Poyrazzzmom 60 la hamile kaldım 82 ıle dogurdum 40. Gun 62 kılo oldum 4 ay sonrası 53 u düştüm sımdı 1 sene oldu 57 kıloyum tekrar aldım ben 45 felan olmak istedim de olamadık 😂 cok hızlı gıttı ama bende anlamdım
Pelin232323 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim bir ay içerisinde tekrar 55 kiloya düştüm . Sonra ama 4 kilo geri aldım emzirmek bana kilo verdirmedi tersi oldu çok yedim 🥹
mavera Poyrazzzmom 1 aylik olduk 15 kilo verdim vermem gerekn 10 kilo daha var ama nasıl olacak bilemiyorum
mygnc Poyrazzzmom kızımı kimseye veremedim yanımda gorumcem kaldı kaynanam kaldı ama veremedim tek basıma baktım saglık ocagına gıttım de bıle hemsıre rengin atmıs sana destek cıkan yok mu demıstı bende varda kızımı veremiyorum dedım oda yazık sana ne hale gelmıs sın ver demıstı 😂 cok cokmustum o ara ama ben seviyorum zayıf olmak hint fakiri gibi gezim hosuma gıder 😂😂