Gizemdonmez006 Kızlar bebeğim 8 ay 24 günlük ama yüz üstü durmayı hiç sevmiyor emeklemeye dair hiç bişeyi yok ne yapmam gerekiyor 🙄
tubaelif Gizemdonmez006 canım kafana takma desteksiz oturuyorsa sorun yoktur. Dr a sorsan emekleme zorunda değil oturması önemli diyo
Ikrazumra19 Gizemdonmez006 emeklemeyebilir o sekildede yuruyebilir emekleme bir gelisim gostergesi sayilmiyor😊 dert etme biraz zorlayabilirsin ama birak kalsin yuz ustu çabalasın en fazla sinirlenir
Goktugmom Oturuyrsa sorun yok emeklemek gelisim gostergesi degildir direk yuruyebilirde benim bebgimde hic yuz ustu durmayi sevmez cok guzel oturur 8 bucuk aylikken bi anda emeklemeye baslamisti cok sasirmistim zamana birakn
Evin28 Gizemdonmez006 normal bence her bebek farklıdır benim kızım 10 aylıkken emekledi 🤷🏻♀️ Bende emeklemez diyordum ama bir akşam birden emeklemeye başladı ☺️ O kendini hazır hissettiğinde emekleyecektir bu kadar üstünde durmayın bence ayrıca her doktor bunu söylüyor emekleme bir gelişim göstergesi değil. Çoğu bebek emeklemeden yürüyebiliyor. ☺️