[silindi] Akşama tek kişi misafirim var ve yeni haberim oldu. İki fikir var aklımda Fikir Şehriye salatası Su böreği (dolaptan) Garnitürlü makarna Sufle Hızlı olacak önerilerinizi alabilirim başka birşey gelmedi aklıma Fikir Maklube Mercimek çorbası Salata-yogurt İçli köfte (dolaptan) Yine tatlı sufle Bu menüye de eklenebilecek önerilerinizi alırım Hadi kızlar fikir please 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Berfin4720 [silindi] eğer çok kıymetli bi misafirse 2. Yazdığınız menü iyi ama son dakka haber vermiş biri ve çokta önemli biri değilse 1. Menü gayet iyi
leyla218 [silindi] bence birinci menüye içli köfteyi de ekleyip gün menüsü gibi çayla bi ikram yapabilirsin son dakika haberin olmuş
[silindi] Berfin4720 eşimin ortağı severiz de bebeğimi sevmeye gelecekmiş ama aç gondermem. Yoksa aramaz şunu yapmış bunu yapmamış diye ben herkesi güzel ağırlamak istiyorum 🥲
[silindi] user12345 😂 ya ona kalsa kurabiye çay versek de laf etmez ama ayda yılda bir geliyor ben bide kim gelirse gelsin öyle gönderemiyorum menü zayıf geldi yanına birşeyler daha ekleyebilsem rahatlicam ama ne olur bilemedim 😂
[silindi] nutellla yok pilav olana kadar çorbayı falan hallederim. Yanına başka birşey olur mu ki? Havuç tarator mesela ya da ortaya yoğurtlu makarna falan
[silindi] Berfin4720 demi hem yemek saati oluyor daha içime sindi benim de. Diğerinin yanına birşeyler daha eklemek lazım gibi geldi
[silindi] 50krsvertirreekk evet eşime kalsa cay demle yeter dediği için bari yanina ikramlik hazırlayayim diye onu düşündüm de ikincisi daha iyi olacak sanırım
[silindi] alinmom sağ olun ikincisini yapmaya karar verdim hem daha kolay hem daha ağır en azından misafir için. Yanına da vaktim olursa ortaya yoğurtlu makarna eklerim bitti gitti. Kızımin yanından kalkabilirsem başlicam sıpa bensiz uyumuyor 😂