sackgirl Önce onunla tartılıyorum sonra kendim tartılıyorum üzerine kıyafet bez falan olmuyor, bi gün 7.100 çıkıyor bi gün 7450 şaşırdım ben de. Sizce evde bu şekilde tartmak doğru sonuç verir mi?
idildeniz35 sackgirl yok ya hiç uymuyor ben de sağlık ocağına gitmeden hep deniyorum acaba doğru çıkar mı diye ama çok alakasız bir şey çıkıyor
maygirl sackgirl yer onemli zeminde bike farkediyor bi ucu boslukta kalmasin tam 4 ucuda zemnde olsun biraz ileri itseniz gramlar farkediyor ama.sabit biyer belirleyin ewde ve tarti harekt rtmesin ayaginizla kontrol edin tam temas etsin uclari havada kalamsin boş halinde sallanmayacak sekilde..bnmki neyse o cikiyor ama dedkelrime dikkat ediyorum.
sackgirl idildeniz35 bizde sağlık ocağı kıyafetle tartıyor sonra 100-200 gr düşüyor o yüzden hiç anlayamadım. Her zaman kıyafeti de aynı gram olmuyor ki
sackgirl maygirl öyle dikkat de ediyorum aslında ama dün başka bu gün başka çıkıyor. Tam seviniyorum almış diye sonra hüsran
idildeniz35 sackgirl evet bizde de öyle yapıyor maalesef ama üç aşağı beş yukarı doğrudur diyoruz artık. Hastanede doktor bi kere bezle tarttı sonra bezi ayrıca tarttı. Bez 54 gram falan geldi az çişle. Kıyafet de bi o kadar deseniz işte yaklaşık bir şey çıkıyor
iki_prens_annesi_ sackgirl ben internette bişey gördüm mantıklı geldi bi tane 5 kiloluk suyu veya yağı önce tartıda tartın birebir aynıysa tartı doğru demektir
sackgirl iki_prens_annesi_ ben öyle düşündüm bi 5 tarttı ni 5.30 tarttı gerçekten sorun var tartımızda
sackgirl idildeniz35 bizim doktor da temiz bez bağlatıp tartıyor. Sağlık ocağo hep öyşe tarttığı için aslında kendilerince fark aynı oluyor.