Unicorn67 Gun içinde elimi okadar çok yikiyorumki sanırım ondan dolayı yada doğum sonrası kalıcı olarak ellerim çatladı ve geçmiyor nemlendirici sürünce yumusuyor ama yinede geçmiyor bir öneriniz varmı
KendiEvimdeDeplasmandayim Unicorn67 aynı benimde öyle üstler hep mahvolmuş durumda. Haftaya cumaya cildiyeye randevu aldım soracağım bende. Krem sürsekte dayanmıyo ki zaten biraz sonra el yıkıyorum gidiyo
idildeniz35 Unicorn67 size dediğime bakmayın ben de üşengeçlikten yapmıyorum ellerim çalı gibi oldu ama vazelin sürüp eldiven takmak işe yarıyor böyle durumlarda
CatBoy Unicorn67 Gece vazelin sürüp uyuyorum sabaha hiçbirşey kalmıyor. Her gece yapmak gerekiyor. Bir gece yapmadığım da gün içinde çatlayıp kanıyor yine
Unicorn67 KendiEvimdeDeplasmandayim aynen ya 10 dk duruyorsa duruyor krem sonra yıkayınca gidiyor benide bilgilemdirirmisiniz doktorla görüştükten sonra bende gitmeyi düşünüyorum ama bebeğimi bırakacak kimse yok onuda hastaneye sokmak istemiyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim Unicorn67 cuma kızımın kontrolu var öyle alabildim bende sıra. Tabi yazarım size
hakinhakin Benim eşimde sigara içtikten sorna ellerini yıkıyor bundan kaynaklı kurudu hep üstleri. Sarı kantaron yağı kremi kullandı. Bir de cildiyecinbir tanıdığımız losyon verdi. İyi geldiğini söyledi. Belki doktor size öyle bir losyon verir.