Merveeofs Ramazan için bu süslemeleri yapıcam eve kızım da az buçuk o havayı bilmeye öğrenmeye başlasın diye ama perde dışında bunu duvara zarar vermeden yapabilir miyim var mı fikriniz?
busrasil2019 Merveeofs bu da yeni moda galiba☺️ Eğlence kutlama gavur icadı derler hep bir de ama kapitalist sistemin içindeyiz herzaman. Bu ara da karşı değilim sadece fikrimi söyledim. Hayırlı ramazanlar🙋♀️
sumeyye_emre Merveeofs bence duvara yapma derim ben duvara balon yapıştırmak için minik bantlar almıştım iz yapmiyomuş güya heryer mahfolmuştu
Mommyhann Merveeofs ay bende aldım yaptım perdeye çok güzel oldu. Benimde böyle ramazanda süslemek çok hoşuma gidiyor yarında dış kapıyı süslicem🌸 hepimize hayırlı ramazanlar
Merveeofs busrasil2019 başka kapitalist günler yerine Ramazanı kutlamayı tercih ediyoruz 🤷🏻♀️🤗 hayırlı ramazanlar 🌺
MinelAskEla busrasil2019 İnsanların bazı şeyleri kutlamarına keşke bahaneler bulmasanız :) Herkes özgür istediğini yapmak ister kimi bekarlık veda kimisi cinsiyet kimisi doğum günü bla bla bla yani . Niye böyle şeylere moda oldu yok şuoldu diye manipüle etmeye çalışıyorsunuz… Neyse iyi ramazanlar
Lavinia_- busrasil2019 yılbaşı ağacı süslemediği için kapitalist sistemi gibi geldi herhalde . Biz müslamanız ve kendi bayramlarımızı kutlamamız kadar doğal bir durum yok
Meri-Mel Merveeofs Maşallah sübhanallah barekallah canım nerden aldım ben de aldım iptal edildi stok bitmis ben de perdeye yapayım diye düşündüğüm için daha uygun fiyatlı bişi bakıyorum artık son halini de at bize 🌸🥀
Merveeofs Meri-Mel valla yerel bir yerden aldım ya olur ya tahtakale tarzı 3ü 380₺tuttu.. perdeye yaptım ama çok mu gerildi anlamadım pileler saçma sapan durdu ben de sinir oldum akşam eşime bıraktım halletsin diye 😅
Merveeofs sumeyye_emre yaa ben de kızımın doğum gününde salon duvarını öyle mahvettim belki dedim bunlar için ayrı bir şey söyler biri
Merveeofs Mommyhann ayyy ben beceremedim sanırım yaa pileleri çekildi saçma sapan durdu perde 🤷🏻♀️ gergin bıraktım sanırım en son sinirlendim akşam eşime bıraktım yapsın diye 😬 Dış kapıyı nasıl yapacaksınız?☺️
Mommyhann Merveeofs en sağdaki süs biraz zor oluyor bende uğraştım onunla bayağı. Hoşgeldin ramazan yazılı süs aldım aynı bu tip onu asmayı düşünüyorum benim süslerimde sizinkinden 😂