Layddiana Bir haftadır dikkatimi çekti kafasını sallıyor hızlıca bu normal mi önce bere takınca fln yapardı şimdi kucakta ya da yere yatirinca da yapıyor ?
avokadoluomlet35 Layddiana sağa sola mı çeviriyor sallıyor benim oğlum da uykusu gelince uykuya geçerken yapıyor o hareketi
kibritci_kiz Layddiana kızım da o aylarda çok sık yapardı. Aktif olarak dönmeye başlayınca yavaş yavaş bıraktı
anatomi Merhaba benim kızımda 5,5 aylık kafasını sallıyor hızlı bir şekilde sağa sola sevinince yapıyor genelde ya da uykuya geçerken de yapıyor bazen sevinç gösterisi bir nevi
Layddiana anatomi benimki kucağımda mesela yere bakıyor işte inceliyor odayı sonra sağa sola çeviriyor korkuyorum otizm belirtilerinde de kafa sallama olduğu için
gizemmumayy Normal hepsi yapıyor.Rahatlama,mutluluk,uykuya geçiş gibi sebeplerden dolayıymış korkmayın
kibritci_kiz Layddiana evet baya aktif dönmeye başlayınca bırakıyor uykuda dönmeye başladığı zaman öyle söylim. 8 aylıkken bırakmıştı. Dönmekten kastım sağa sola değil. Baya sırtüstünden yüzüstüne tekrar geriye şekilde. Şu an genellikle sırtüstü yattıkları için bence onlarında baş kısmı rahatsız oluyor o yüzden bu hareketi yapıyorlar gibi geliyo bana