iremaydmr uykusuzanne__ kaç senedir kullanmanız gerçeği değiştirmiyor diyabetli_diyetisyen hesabına bi bakın gerçeğini öğrenin
iremaydmr gurbet_66 mis gibi fırınlarımız varken şoklu ürünleri bir saniyede çözdüren tenekelere neden dünya parası verirsiniz? Ve sağlıksız
gurbet_66 iremaydmr sağlık açısından tabiki çok düşündürdü üstelik küçük bi bebeğim var ve patatesi çok seviyor vazgeçtim sanırım
arslanbebek18 gurbet_66 Tavuk ,hazır börek vs onları fırına göre daha hızlı pişiriyor ama patatesin tadı yağda kızarttığımız gibi olmuyor fırında pişmiş gibi oluyor ama onun hariçinde patates biber patlıcan közleme ayarında güzek oluyor
solfamire Arkadaşlar ne olucak demişssiniz ama radyasyon yayıyor bir sürü makale var bu konu hakkında tabiki zararlı bence almayın. Pratik olmasına katılıyorum ama zararlı olduğu için almanızı önermem. Mikrodalgalar içinde bir şey olmaz demişlerdi ilk
betul97_ gurbet_66 İçindeki hazneyi çıkarıyorum yağlı oluyor yağ çözücü sıkıp ovalıyorum sonra normal deterjanla yıkıyorum bazen de yine yağ çözücü ile yıkayıp bulaşık makinesine atıyorum. Diğer büyük haznesini normal yıkıyorum detarjanla