Dcnk Böyle yazınca meraklı olduğumuz için bakıyoruz haaa ama kaynanam yılanın başı görümcem k*çı o ayrı da gelelim asıl konuya 😄😄😄 bana yapışmaz yanmaz uygun fiyatlı tencere ve tava önerebilir misiniz ????
feride-nizamettin Dcnk Görmedim o başlığını yoksa yazardım 😂 Uygun fiyatlı dediğin için elendin bacım uygun fiyata ne var artık? Ama tefal ve wmf iyidir
Dcnk shiningmother34 ay napiyiiimmmm tencere tava diye başlık açtım cevap yok böyle deniyim dedim ahahsjfkd 😄😄
Dcnk Beyninizikullanmakucretsizdir aynen askım da tencere tava yine kaynadı arada haaa kız almam lazım tefal dışında ne önerirsiniz tefal çok pahalı
Beyninizikullanmakucretsizdir Dcnk kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı bilsem gider kendime alırım 😅😅
D_deniz Dcnk yılan asil hayvan bizimkilerden olsa olsa 🦎 kertenkele olur. Ben karacadan memnunum. Ama ben şimdiki aklım olsa sadece çelik alırdım. Karaca’nın çelikleri de yapismiyor. Çünkü diğerlerinin ömrü iki yıl üç yıl. Çelik ömür boyu kullan
Dcnk D_deniz evet balım Çelik istiyorum öncelik çelikk Karaca aklımda hemen bakıyorum teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
D_deniz Dcnk karacada çelikte baya çeşit var. Ben mağazada görmeden alamıyorum bu tarz şeyleri illa göreceğim. Karacadan aldığım çelik takım harika çıktı. Pilav da yapsam maşallah yapismiyor
meraliredam Dcnk karaca, neva, bonera, Schafer bu markaları araştırıp yorumlardan ve fiyattan bir sonuç çıkarabilirsiniz 🌼