060606 Doğdu doğalı sabah 5 buçuk 6 da uyanıyor bi daha doğru düzgün uyumak bilmiyor😞 7 buçuk aylık bebek nerdeyse gündüzleri hiç uyumuyor gibi bişey. 2 kere yatıyor zaten toplasan 3 saat uyuyor uyumuyor bazen 😞 ne yapacağız böyle hiç bilmiyorum
3kedili2bebekli 060606 büyüdükçe saati ilerleyecek gündüz 3 saat kadar 2 uyku yeterli 5.5ta kalktığında odadan cikmayin besiginden almamaya çalışın ışık açmayın konuşmayın uykuya da döndürmeye çalışmayın saat 6 da kaldırın 6 küçük bebekler için iyi bir kalkış saati zaten gece uykusuna kaçta geçiyor
Sanemim 060606 aynı benim bebekte 6 aylık alışkanlık haline getirdi asla yatiramiyorum o satten sonra
060606 3kedili2bebekli bi akşam yatması düzgün zaten 8 buçuk 9 buçuk arası uyur. Geceleri emmek için tabiki kalkıyor ama gündüz uykusu yok denecek kadar az. Daha çok küçük uyuması lazım aslında dayanamıyor da uykusuzluğa ama uyumamak için kendini yırtıyor
3kedili2bebekli 060606 zamanla o da düzelir dert etmeyin yani gece uyku saati iyi en azından öyle düşünün