mervemsiiiii Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 17 aylık olacak üstten 4 alttan 4 8 tane dişi var en son dişleri 11 aylıkken çıktı şimdi görünür de gelen Bi diş yok sizce normal mi
aysebb mervemsiiiii Normal evet herkesin çıkarma zamanı az çok farklılık gösteriyor. Benimde 16 aylık kızım var toplam 10 dişi oldu bu hafta 2 tane ilk azılarını çıkardı alttan
aven mervemsiiiii bizimde öyle 10.ayda ilk dişimiz çıktı bir aydır diş gelmedi derken dün 8.dişimizi gördüm ☺️☺️çok yavaş ve uzun sürede çıkartıyor kızım bu arada 16 aylık
aaminee mervemsiiiii biz 16 ıncı dişi bekliyoruz biraz hızlı gittik diğer kalanları 2 yaşından sonra çıkması gerekiyormuş doktorumuz bugün öyle söyledi zor ve sancılı dönemler bitti inşallah ☺️
acemiannegeldi mervemsiiiii Benim kızım 16 aylık üstte 2 altta 2 var ben de çok kafama takıyorum artık rahat yemek yesin istiyorum ama gelen giden yok ilk dişlerini 13 aylıkken çıkardı
mervemsiiiii aysebb azı dişlerini diğer dişler den kaç ay sonra çıkardı uzun zamandır kan tahlili yaptırmadık acaba d vitamini eksikliği mi vardır diye düşündüm ben de
Cgdm6 aaminee benim bebeğimde aynı 16 aylık 16. Dişini bekliyorum arkada dört tane çıkmamış dişi kalıyor bu dişler iki yaşından sonra mı çıkıyormuş ard arda o kadar fazla diş çıkardı ki çok yorucu
aaminee Cgdm6 evet 2 yaşından sonra çıkıyormuş doktorumuz öyle söyledi onlarda çıkmak için acele etmese bari :)