rumeysamine Odaya ilk bebegım ve ben girdik daha sonra annem eşim kayınvalıdem ve çok yakın bir arkadaşım geldiler kapıda da kayınpederim beklıyordu
shiningmother34 Pirasalipuding sezaryen doğum yaptım. Bebişim benden 20 dk önce inmiş odaya görümcem elitlerim kaynım hep onun yanındaydı annem ve eşim beni ameliyathane kapısında beklediler alıp odaya götürdüler🥹❤️çok güzel ve özel bi an Allah herkese yaşatsın bu duyguları odama bir geldim çiçek bahçesi gibiydi 8-9 tane çiçek gelmişti ilk sorduğum soru anne bebeğim güzel mi çektiğim acılara değdimi 😍😂
Ozgur_mom Pirasalipuding Eşimin kuzeni vardı çok sevdiğim bir ablam ❤️Annem ve eşim bebeğin peşinden gitmişlerdi ne olur ne olmaz diye 🤣🤣
hlyyy Pirasalipuding kayınvalidemle eşimin kardeşi vardı. Doğuma onlar götürmüştü o gün eşim nöbetçiydi. eşime haber etmemiş kayınvalidem annemi arayıp haber etmiş annem söyledin mi diye sorunca söylemedim nöbetçi diye mi telaş yapmasın diye mi ne demiş. Annem de olur mu öyle şey diye abimi yollamış aldırmış ilçede çalışıyor çünkü. Eşim bayağı bir kızmıştı annesine niye haber vermiyorsun çocuğum doğarken diye. Hala da konusu geçince söyleriz haber etmedin diye. O konuda hala sinirlenirim mesela ben de
Pirasalipuding hlyyy ay bu oğlan analarıda bi acaip çocuğu doğuyor daha ne olmasını bekliyorsun haber vermek için
momysdefne Pirasalipuding annem, eşim, kızkardeşim, görümcem,kaynanam ,kayınpederim vardı ameliyathanenin kapısında😂 teyzemde kızımın yanındaydı
Sogukbaklava Pirasalipuding Annem babam kayınpederim. Eşim yoktu yetisemedi çünkü başka şehirde olduğu için
minnakpandam2025 Pirasalipuding herkes beni spinal anestezi oldum sanarken beni genel anestezi ile uyuttukları için bebek çıkıp ben çıkmayınca annnemler kaynanamlar bebeğin yanına gitmişler eşim ve kız kardeşim beni beklemişler narkoz kafasıyla çok net hatırlamasam da ben sadece eşimi görmüştüm kız kardeşimi hatırlamıyodum
hndathn Pirasalipuding oğlumda annem ve esım kızım koronada doğdu o yüzden oğlumuz da kı gibi doğumhaneye gıremesede yınede kapıdan ayrılmadı son anda da doktorum bır süpriz yapıp esıme maske eldiven ve ameliyat önlüğü giydirip doğumhaneye soktu. O zamanlar normal doğumda test yapamıyorlardı doğum yaptığım hastanede vaktı saatı yok normal doğumun dıye uzay kaçkını gıbıydı esım acımı agrımı unutup ona gülmüştüm 😁😃
Seydasevinc Pirasalipuding kimse yoktu çünkü ameliyatta uzun kalacağımı sanıp hepsi pastaneye gitmişler odaya bi geldim bi allahın kulu yok ahsjksdk😂😂
Pirasalipuding Seydasevinc yok illa çay poğaça tıkıştıracaklar ağızlarının boş kalmasını sevmiyorlar bizim millet 😃
aybukedmrkl Pirasalipuding eşim vardı çocuğu bıle çıkarken görmemiş 😂benım arkamdan getırdıler sonra dısarda teyzem Görümcemm kaynanam vardı annem uzak olduğu ıcın sonra geldi