gunesinannesiiyim ben de aldım .benimki 7 aylıktı ve hep ayakta sallıyorum.ayagımdan bıraktıgım an uyanıyorfk.geceleri de yarım saatte bir kalkıyordu.süreklş huysuz ağlak olmaya başladı.göz altları morarmaya başladı uykusuzluktan.öylr karar verdiö ama asla inancım yoktu o kadar zor bir bebekti benimki.Aşlahıma bin şükür iyiki almışım.bir alışkanlığı bırakmak kolay değil illaki ağlayacak.ama canı acıdıgı için değil,uyumak için ağlıyor öyle düşünün.ilk gece çok ağlıyor,eğer o ilk geceyi atlatabilirseniz bir daha de o kadar hiç ağlamıyor.ben her ağladıkça kucagoma aldım.sustu.güldürdüm.tekrsr koydum.üç günden sonra zaten artık ağlamıyor.mızmızlanmaya başlıyorlar ama o da rahatsız edici olmuyor inanın.ben eğitime bağlı kalmadım çok esnek davrandım.o yüzden benimki biraz uzun sürdü aöıkcası.ama genelde iki haftada öğreniyorlar uyumayı.bebeğim hasta oldugunda tekrar ayakta salladım.kıyamadım.diş sancısı çekti memede uyuttum vs.ama bunların hiç biri bebeğimin düzenini bozmadı.normale döndüğünde tekrar eğitimdekş gibi uyumaya devam etti.beşiğine koyuyorum popsuna pop pop pat pat yapıyorum uyuyor.aslımda eğitim sonunda direkt kendisi uyuması lazım ama ben dediğim o kadar yapmadım.benim için bu da yeterliydi.şu an çok verimli uyuyor.gümdüz uykuları uzadı.uyandıgında kendisi uykua dönebiliyor.geceleri artık daha az uyanıyor.diş sancısı yoksa en fazla iki kere uyanır.bence mutlaka alın.