meltemcg Kızlar yarın kısmetse alacağım aslında aklımda Xiaomi s20 plus vardı ama oradaki kız aklımı karıştırdı şimdi özellik karşılaştırması yaparken dikkatimi çekti yükseklik sensörü yok yazıyor AMA EVİM DUBLEX ACİL KARAR VERMEM GEREKİYOR
meltemcg Ay-Bek Ya doğrudur ama bu yükseklik mevzusu aklımı karıştırdı ev dubleks ya düşerse onu düşünüyorum
meltemcg Ay-Bek evet aslında çoğu süpürgede var Roborockta olmamasına şaşırdım bi de mop yaparken halı algılama özelliği yokmuş offff
Ay-Bek meltemcg Halıyı algılıyor aslında ondan sorun olmaz ama yükseklik sensörü sıkıntı olabilir sürekli düşer kaçırırsanız falan. O zaman en iyisi evinize de uygun xiaomi
MnkKrtl meltemcg bende Q8 max kullanıyorum halı algılama yokmuş derken? Gayet mopu parkede atıyo halıdan geçtiğinde bi ıslatma olmuyor ben memnunm
Haticeyns MnkKrtl merhaba q8 max kullanıyorsunuz galiba bi sorun olacak tı size Bu su Haznesini Çıkardığımızda İçinde su varken Bir havaya kaldırıp tutar mısınız hazinenin altından Böyle minik minik damla damla su akıtacak mı bakar mısınız
MnkKrtl meltemcg rica ederim bizde alırken çok araştırmıştık arkadaşım bu tür aletleri satan mağazada çalışıyo oda evinde aynısını kullanıyo hatta apartmanda komşumdada var 6-7 aydır bendede var hergün çalıştırıyorum büyük rahatlık 😂