Anneler merhaba oğlum 2 aylık 1 saat önce kendisini uyuttum ama yatak da dönmekten ben uyuyamıyorum 🥲
Kendi kendime dertlendim,en son gireyim uygulamaya içimi dökeyim fikir alayım dedim 27 yaşındayım 10 senedir çalışan bir kadındım rapor iznim bitti ve işime dönmeme kararı aldım kayınvalidem 50 yaşında genç dinç aktif kendi şuan çalışıyor normalde bırakacaktı işi fakat hem çalışmayı seviyor hem size destek olurum tek kişi çalışıyor şimdi gözüyle devam ediyor mantık oğlum 6 aylık yada 1 yaşında olunca ben iş hayatına girip o işten çıkıp oğluma bakıcak ama gün geçtikçe evladıma daha çok bağlanıyorum ondan nasıl kopabilirim bilmiyorum ve her özel anını ben görmek ilk ben keşfetmek istiyorum mesela bu çocuk ben işteyken ilk adımlarını atsa ben göremesem çok üzülürüm diye düşünüyorum. Kayınvalidemi seviyorum gerçekten hakkı ödenmez ama torunlarına aşırı düşkün görümcemin oğlu var 7 yaşında kayınvalidem ona bakmadığı halde çocuk anneannesine çok düşkün annesine babasına siz gidin ben anneannemle yatıcam diyor, ay bilmiyorum oğlum bana siz gidin ben babaannemle yatıcam dese kahrolurum sanırım yani görümcem kendi annesi diye bence takılmıyor ama oğlu kayınvalidesine bu şekil olsa oda rahatsızlık duyar diye düşünüyorum bence anneler için anneanne babaanne farklı illa vardır diye düşünüyorum.