ikitosbikannesi Merveeofs ben günlük liste yapmıyorum. Normalde nasılsa öyle gidiyorum. Ramazan’da her gün post açılıyor anneler bir sürü menü yazıyor akşamları bakıp yarının yemeğine karar veriyorum. Misafir çağıracaksam buradaki annelerden fikir alıyorum çok iyi oluyor 😊 bazen tarif bile istiyorum. @Balkizlarim özellikle kendisinden 😊
cLearQueen Merveeofs yok ya adama sorarım ne diyosa yaparım bi sekilde zaten cok zulüm oluyo bana yemek begenmez aynı seyi 2 gün yemez Allah bisey sorcak ona da neyse
Aaayyssee Merveeofs düşündüm aslında ama kalan yemekler oluyo davet eden oluyo misafir menüsü ayrı oluyo derken liste yapsamda kesin uymam ben 😂
Merveeofs ikitosbikannesi ayy ben de dedim ki günlük menü değil sadece yemek ismi olan bir liste yapıp dolabına asayım da rahat olsun yemek seçmek düşünmeyeyim 🫣
Merveeofs ikitosbikannesi stresleniyorumm ramazanda bayaa hayırla güzellikle bir an önce geçsin inşallah 🫣🫣🤭🤭
Merveeofs cLearQueen yaaa çok zor öyle Allah yardımcınız olsun 🤲🏼 benim eşim zor değil bu konuda sağ olsun ama ramazanda sigarasızlık baya agresiflik yapıyor onun için benim de kafam rahat kalsın istiyorum ona sorunca da kafana göre diyor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Merveeofs Aaayyssee günlük değil de işte sırf önümde yemek adı olsun aralarından ben seçeyim o gün için o şekil istiyorum yani listeden menümü olusturayim 🤭