daltun1 Kızlar selam bebeğim 42 günlük hiç doymuyor kaç cc mama vereceğimi şaşırdım bu konuda fikri olan var mı doktorun dediği cc yeterli gelmiyor gibi bu durumu yaşayan var mı
ayfer77_ daltun1 doymuyorsa 1 ölçek fazla yapın bu biraz da deneyerek ögreniyorsunuz ihtiyaçları her saat değişiyor çünkü
prenseskus daltun1 benim kızımda 1 ölçek içiyor tek ya bazen 2 Azda beni emiyor Maşallah sizn bebişe Bir ölçek artırın
_muzikutusuu daltun1 günleri aynıymış eğer anne sütü ile desteklemiyorsanız 120ml ile doyuyor benim oğluşum
heyyyooolaa daltun1 Dr bana en son ne kadar içeceği kilosuna göre hesaplanır dedi ama ortalama 60 olması lazım
Minikbirprenses daltun1 biz 1 buçuk aylık olduk öncesine 60cc veriyordum ama bu sıralar onla doymuyor gibi mama vermeden önce emziriyorum ama sütünde azaldı sanki 🥺
dlrdilara daltun1 benim bebeğim de 40 günlük emmediği öğünde 90 cc içiyor emip doymadığı öğünlerde 60 cc veriyorum. 120 versem onu da içer muhtemelen ama gün içinde sürekli emzirdiğim için vermek istemiyorum fazlasını
alyalena06 daltun1 bazı mamalardan da kaynaklanıyor ben anne sütü ve mama ile devam ediyorum sütümü sağarak veriyorum günde bazen 3 bazen 4 kere kalan öğünlerde mama veriyorum ilk zaman bebelac gold veriyordum doymuyordu uyumuyordu sma confort aldım 90 ml bazen yetiyor içmiyor bile ama süt yetmiyorsa mamaların üzerinde kaç biberon içmesi gerektiği yazıyor 2-3 saatte bir verilen ölçülerde mama verebilirsiniz
_muzikutusuu btlbge gece kendisi ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum gece belirli bir saatimiz yok gündüzde 2-3 saatte bir acıkıyor
prenseskus btlbge 36 haftalık doğdu 3090 kilo yoğum bakımda yattı 8 gün taburcu edildiğindr 2900.geldi
yasemin0000 daltun1 bebeğin kilosu ile 200ü çarp. Örneğin 4 kilo ise 4×200=800 Zaman aralığı olrak da etki eder tabi. Kaç saatte bir besliyorsun