Antalya07 Oğlum 23 Eylül 2020 doğumlu ilkokula başlarken 72 ayı doldurması mı gerekiyor yani ben dilekçe verebiliyomuyum acaba yoksa göndermek zorundamıyım seneye aklıma takıldı şimdiden aranızda çocuğu eylül son ayı doğumlu olupta göndermeyen varmıdır?
Ashellinko Antalya07 Bu Eylül’de daha 2019 lular gidecek bire ,😂 Benim kizimda eekim doğumlu okulun rehberlik öğretmeni değerlendirecek sene sonunda hazır olup olmadığını 🌺
Aloneeee Antalya07 72 ay ve üstü olan zorunludur kesin kayıt olmak zorunda. 69-71 ay olanlar 1. Sınıf zorunlu ama veli imzası ile ertelenebiliyor. 66-68 olanlar ister anasınıfı ister birinci sınıfa gidebiliyor dilekçe ile. Sizinkinin daha neredeyse 2 senesi var bu eylülde değil taaa 2026 eylülde
prenseskus Ashellinko oğlum 28 Kasım 2019 doğumlu bu sene İlköğretim gitmese olmaz mı ki 1 sene geç göndermek istiyorum senenin sonlarına doğru olduğu için 2020lerle daha çok uyumlu oğlum
defmommy Ashellinko BuzluKahve Aloneeee kızlar arkadaşın postunda sormak gibi oldu ama benim kızda 22 eylül 2020 doğumlu postu gördüm matematiğim durdu hesaplayamadım 72 ayı ne zaman a denk geliyor ne zaman mecburi başlıyor bunu gidip bi okula sorayım diyordum ama postu görmüsken bilginiz varsa size sorayım
Antalya07 Ben merak ettim şimdiden ekim ayı doğumluların dilekçe verebildiğini biliyorum da eylülün sonu doğanları merak ettim
Roseses Kızım 2018 Li bu sene başladı 1 sınıfa, sizinki 2026 eylülde başlayacak, Eylül ayında Doğan çocuklarınki dilekçe ile ertelenmiyor malesef ki 72 ay ve sonrası zorunlu başlıyor
yavruaslanlar Antalya07 dilekçe verip erteletebilirsiniz bu sene 2018 önümüzdeki yıl 2019 zorunlu daha sizin var yani🌸