hliony Ek gıdaya başlayan anneler napıyorsunuz neler yediriyorsunuz tarıfleri burayada yazın bizde yararlanalım 🥣
metemom_ hliony Favori tarifimizi paylaşalım o zaman 1 dilim avakado 1 organik bebe bisküvisi 1 kaşık süt (anne sütü kullanıyorum ben) 2 damla pekmez 😊💗
ilay-mom hliony ben 2 kere muhallebi denedim sevmedi yemedi, zamanla sever mi acaba basına gelen varsa beni bilgilendirsin lütfen 🙏🏻🙏🏻
ogretmenanne2024 hliony avakado muz bebek muhallebisi üzerine keçi boynuzu özü ekliyorum çok az severek yiyor kızım. yumurtanın sarısı bebek irmiği yine biraz keçi boynuzu özü ekliyorum. Onu da sever .
ilay-mom hliony bebek irmiği aldım 1 yemek kaşığı, armut rendeledim 1 tatlı kaşığı pekmez koydum 1 su bardağı su ekledim tarifte öyle yazıyordu ama tiksindi. Daha önce de balkabaklı denedim yine sevmedi sade yemek istiyor sanırım
hliony ilay-mom ben muzla yapıyorum öyle yiyor yanı şuan tek yedıgımız bu bebe irmiği muz Bazen sulu kaçırırsam içine bir tane bebe bisküvisi koyuyorum bir iki damla zeytin yağ ama tek yediği bu olduğu ıcın başka tarıfler arıyorum
ilay-mom hliony muz tadımı yaparken yanağı kızardı 2 gün denedim daha da vermedim. Bebe bisküvisi ile de deneyeceğim sevdiği meyve sebzeleri denemeye çalışıyorum ama yemiyor ya
ilay-mom PdEsila sindirimi daha kolay diye biliyorum, geçen hafta aldım trendyoldan soul kitchen organik markasını
hliony PdEsila araştırdıma göre daha ince öğütülmüş haliymış yani içerikleri aynıymış hatta bazi anneler normal irmiği miksere vurun tekrar inceltip kullanıyormuş yanı aralarındaki tek fark daha küçük tenecıklı olması
hliony ilay-mom belki biraz katı gelmıstır bizimki kıvamda çok secıyor katımsı olunca yemıyor sevdıgı şey olsada