elifgibii maflor plus gunde 3 kez 6 damla olarak veriliyor doktorum bana kusmasın baglı gunde 3 kez verebılırsın 6 damla olarak dedı ama oyle şiddetli kusmaları asla olmadığı ıcın ben gunde 1 defa 6 damla olarak verdim her mamadan sonra cıkarıyordu maflor dan sonra bu durumu hıc yasamadım 1 ay ara verip oda kusması devam ediyor mu diye bakmamı istedi doktor o yuzden ara verdim eger devam ederse devam et dedı ara verdıgımde kusmaları yıne devam etti midesi hep bulanıyor ve kusuyordu tekrar basladım 12. Aya kadar da devam ettim sonra tekrar sordum 2 ay daha kullanım sonra keselim dedı 12. Ayda almadım kusmaları her gunden haftada olmaya basladı sonra sımdı 14 aylık Allaha sukur 1 2 aydır kusmaları 2 defa anca olmustur bişey daha var kızım sık yiyen bı bebek ve haliyle buda etkiliyor yemegıni azalttım yaglı vermemeye calıstım mesela sarımsak cıgden verince midesi bulanıyor sarımsak kuru yapıp verıyordum kusmuyor ama agzına gelır ya hanı su gıbı oyle oluyordu o yuzden onu sık vermıyorum reflüyü tetikliyor baya bende bunları fark edip yemegı azaltım kızım yuz ustu yatıyor hep bu durum bazen normal bazende reflüden kaynaklı oluyor bızım reflüden doktor da gecen muane de kusması yok artık dedim ama midesi bulanıyor ara ara dedim oda yaglı yıceklerden uzak tutalım dedı olabildiğince az yaglı verıyorum ki tetıklemesın ☺️