Rabiiul E bebek bana mama sandalyesi göndermiş ne alaka anlamadım kızlar var mı başına gelen Ebebek’i aradım üzerinde Fatura numarası vardır söyler misiniz dediler fakat üstünde fatura numarası yok de başka bir Yazan numarasöyledim Ondan da bir şey çıkmadı ne yapacağım bunu anlamadım
asrinhatasi Rabiiul kargo üzerinde sizin adınız mı yazıyordu peki? Muhtemelen başkasının kargo size gelmiş.
aven Rabiiul birinden hediye gelmiş olabilir mi iyice bir düşünseydiniz benimde başıma bir kaç kere geldi böyle 😃
Rabiiul pantenkelebek yok kız hakka giremem almalarini bekleyeceğim size hediye gelmediyse yakındaki Ebebek mağazasına bırakır mısınız dedi arabam olmadığı için bırakamam gelip Alırsınız dedim Bir hafta içinde alırlar bence Joie Mama sandalyesi en az dört 5000 TL
asrinhatasi Rabiiul çok ilginç, ihtiyacınız var mıydı belki bir tanıdığınız süpriz yapmak istemiştir. Bir de ebebek sitesinde tüm Siparişlerinizi hatta mağaza alışverişlerinizi de görüntüleyebiliyorsunuz. Bi kontrol edin derim. Bir de bu ara çekiliş falan var mıydı katılmış mıydınız o da olabilir.
pantenkelebek Rabiiul şaka yapıyorum kız senin olmayanı alma tabiki belki hediyedir sana dicem ama değilmiş bekle bakalım gelip alsınlar
Rabiiul pantenkelebek aven TospikEmirr hediye olduğunu zannetmiyorum çünkü herkes mama sandalyem olduğunu biliyor
Mmeelliikkeee Rabiiul faturada hesap numarasından belki bulursunuz siparişi vereni , belki alışverişte söylenen üyelik cep numara hatasıyla falan mı size geldi acaba isim size ait çıkmazdı çünkü . Değişik bi durum olmuş . Ama bekleyen kişi illa ulaşmaya çalışır küçük bişi değilmiş.
Rabiiul Mmeelliikkeee fatura yok işte canım sipariş numarası da yazmıyor üzerinde sadece benim ismim soyismim adresim o kadar gönderin olarak Ebebek gözüküyor
asliica123 E bebek uygulamasinda tüm alışverişleriniz görünüyor. Oradan bi bakin isterseniz. İnternet alışverişi olmasa bile belki magazadan alınmıştır o an ürün obmagaza da yoktur, kargoyla gönderim yapılmıştır. Sizin numaranızla işlem yapıldıysa görürsünüz
Fatma_Mehmett Rabiiul getiren kargoda belki mevcuttur sipariş numarası. Arayıp öğrenebilirseniz ebebek de kontrol sağlar yanlış kişiye geldiyse doğru kişisini bulurlar ☺️
Rabiiul asrinhatasi hayır mama sandalyem var zaten şaşırdım bende açıkçası 🤷🏼♀️ çekilişe katılmadım bi e bebeğin kendi çekilişine katıldım o kadar baktım canım o siparişlerimde de gözükmüyor zaten sonra aradım
anneann Rabiiul banada LCW den öyle birşey olmuştu hemde bir tane de değil iki gün aynı şeyleri evime getirdiler alan kişi numarasının son bir rakamını yanlış girmiş yani benim numaramı vermiş LCW de kayıtlı numaradaki adresten benim evime göndermiş kadınin yaptığı bütün siparişler evvime geliyordu arıyorum sipariş benim adıma çıkıyor en son kadına ulaştık yazık kadında çok üzülmüş iade ettik artık