btlbge Sadece mama ile beslenen bebekler anneler kaç cc kaç saat aralıkla veriyorsunuz 1buçuk aydayız 2 saatte 60 cc veriyorum Sadece mama işe besleniyor
lAmMelodi btlbge 60 cc güzel.Kizim doymadığı için 75 cc yaptım daha sonra 2 aya gecince 75-90 cc arası.
btlbge Asya011 Bazen 70 yapıyorum kabul ediyor bazen istemiyor bazen 80 bile alıyor yani keyfine göre ama 60 kesin içiyor kendisi 2 saatte 1 uyanıyor zaten acıkınca geceleri bazen uyuyakalıyorum kendisi de uyuyor 3 saatte bir 60 verdim
btlbge lAmMelodi Bir hafta boyunca 70 içti hep ama sonrasında tam 70 ölçeği tutturulmayınca kabız oldu
elifgibii btlbge zaten 70 cc diye bir şey yok yanlış yapıyorsunuz yazık değil mi o bebeğe ya kabızlıktan ziyade başka etileri de var lütfen tam ölçek yapın bir ölçek fazla koymamak için eksik yapıyorsunuz kaynanalar falan yapardı bunları normalde çok şaşırdım annesi olarak. 90cc yapın bence içebildiği kadar içsin içmediği kalsın ne olacak zaten rahatça 70-80 içer şuan iştahlı bi bebekse 90ıda kabul eder içmek istemediği zaman biberonu ittiriyor mu?
sedadvc elifgibii ara ölçek yapmanın ne sakıncası var yazabilir misiniz? Ben de yavaş yavaş artirmistim. Yanlış mı yapmışım 😔
elifgibii 2cocukannesi__ kusuyor mu içtikten sonra? Benim bebeğimde reddetmezdi ne kadar versem içerdi ama fazlasını kusardı hep
bloommom sedadvc ara ölçekte tam tutturamaya bilirsiniz çok olursa bebek kabız olur az olursa bebekte tokluk süresi kısalır