ozcan39 Birbirimizin fikirlerinden yararlanmak adına açılmış bir posttur 🥰 Ben bulaşık makinesini çalıştırmadan önce içine bir miktar beyaz sirke dökerim, bulaşıklar pırıl pırıl olur ☺️ Siz neler yaparsınız?
50krsvertirreekk ozcan39 arabamı yıkadıktan sonra bi turda suya yumuşatıcı döküp öyle durulayıp kurularım camlarda su izi kalmıyor daha geç pisleniyor siyah araç sahipleri beni iyi anlar 😂
asilsmom_ ozcan39 tuvalet fircasinin kabına klorak ya da temizleyici doldururum Fırçayı kullanırken her temizleme sonrasi otomatikman klozet temizlenmiş oluyor.
Hayallerhayatolsa 50krsvertirreekk hemen denicem aşko araç şuan kirlendi Mavi birde nasıl toz belli ediyor
hepyerdeyizz ozcan39 ben bunu şans eseri gördüm ya 😂ev koksun diye fisfisa yumuşatıcı katmistim lavobonun aynasına sıktim o an normalde çok leke olur bugarlanirdi silerken biraz sinirlendirdi ama uzun süre Leke iz olmadı
uykusuzanne__ ozcan39 bulaşıkların üstüne mi döküyorsun yoksa nasıl yapıyorsun birde her yıkamana mı döküyorsun
ozcan39 uykusuzanne__ Her yıkamada kullanıyorum. Tableti koyup kapattıktan sonra makinenin içine doğru döküyorum.
Gul-42 asilsmom_ bu cok rısklı ya ozon kıyafetın rengını acabılır ben bunu normal tuvalete uyguluyorum ama klozette rısklı😀
humosummm ozcan39 ben parlatıcı döktüğümüz yere döküyorum sirkeyi acaba sizin gibi içine mi döksem daha mı iyi olur
TunaGoktug Leke çıkarma konusunda 2 önerim olacak , Kan lekesi : leke kurumadan buzlu su ile ovalayın çıkıyor Mürekkep lekesi : yoğurdun yeşil suyu ve limon suyu ile çitileyin beyaz gömlekte dahi izi kalmadı
Nikita TunaGoktug bu mürekkep tükenmez kalem için mi geçerli yoksa keçeli kalem lekelerini de yok eder mi
hellobitchs ozcan39 kızımın kıyafetlerindeki lekeleri beyaz sirke karbonat toz deterjan ile çıkardım tabi bembeyaz olmadı çamaşır suyu kullanmaktan iyidir sonra bide çamaşır makinesine attım mandalina lekesi bile çıktı
50krsvertirreekk hellobitchs ay gerçekten mi çıkarsa böyle duacınız olurum denicem hemen nasıl yapıcam ama elimde çitileyim mi
suhedaaaaa ozcan39 Camları sirke ve bulaşık deterjanını karıştırdığım su ile siliyorum pırıl pırıl oluyor