Rabiiul Merhaba kızlar bu aşıyı yaptıran var mı ? Aşı karşıtı değilim ilk defa duyduğum için soruyorum doktor verdi tabiki yaptıracağım , yan etkileri var mı ? Menenjit ile birlikte yapılacak
myavocado Rabiiul bexero ve nimerix’i 3. ayda ilk dozlarini, 5. ayda 2. dozlarini yaptirdik, hatta aynı gün rota da yapıldı. Biz hiçbir yan etki yaşamadık, inşallah sizin de öyle olur 🙏🏼
Noname987 Rabiiul 3-5-13. Aylarda olduk. Nimenrix ve bexero ile beraber. 3. Ayda iki gün Ateş yaptı 5. Ayda yan etki Olmadı, 13. Ayda da ateş yaptı. Umarım kolay atlatırsını
cokbilmismom Rabiiul menenjit aşısı biz yaptırdık birinci dozunu iki tane bundan yapılacak 3 tane bexora yapılacak meningokok a ve b aşıları tam koruma için hepsinin yapılması lazım
myavocado Rabiiul inşallah inşallah 🙏🏼 her doktor farklı aylarda yaptırıyor bu aşıları, ama yapılması çok önemli korkmayın inşallah olmaz yan etki hem sizinki daha da büyük iken yapılıyor bize 3 ve 5 ayda bile dokunmadı
Rabiiul myavocado zaten huzursuz iyice huzursuz olması benim korkum 😆 hayırlısı olsun inşallah kolay geçer
Rabiiul cokbilmismom yaptıracağım zaten ateş vs yapıyor mu acaba huzursuz zaten iyice katlanmasından korkuyorum
momas Rabiiul bizde yaptırdık canım 3 ve 5. Ayda. 5. Aydakinde bi tık ateş yapmıştı 1 gece sürmüştü ama 🥰
miniklerinortmenii metemom_ biz 14 aylıkken yaptırdık ilk dozunu, 1 yaşından sonra yapıldığında ninenrix tek bexero 2 doz yapılıyor
likeli Rabiiul menenjit aşısı bu da. Bexsero ve nimenrix menenjitin farklı türlerine karşı koruyuculuk sağlıyor. Nimenrix ağır bir aşı değil pek yan etkisi olmadı kızımda. Bexsero biraz yan etki yapıyor.
ezomira Rabiiul 3.ayda yaptırdık rota ve bexero ile birlikte 3 aşı olmasına rağmen bir sorun yaşamadık ikinci dozu 5. Ayda yapılacak
Rabiiul cokbilmismom yok istanbuldayım yazlık orda babamla kardeşim temelli yerleştiler bende yazın gidip geliyorum