Tosbigin_Annesiii Merhaba herkese, çocuğum çıkınca oksimetre almak istiyorum eve düzenli olarak oksijeninin kontrol etmek için en azından bir süre, iyi bir marka istiyorum kullanan memnun olan anneler var mı
Shaggy_ Tosbigin_Annesiii Edanlar var yenidoğanda kullandığımız biraz pahalı siz bilirsiniz. Çok geçmiş olsun bebeğinizin tanısı ve genel durumu nedir ? Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz merak ettim
1pamuk_ Tosbigin_Annesiii bebeğinizin durumu nasıl acaba son paylaşımınızı gördüm çok üzüldüm dua ediyorum inşallah biran önce sagligina kavuşur
Tosbigin_Annesiii Shaggy_ linjini paylaşma şansınız var mı benimle. Bebeğim 2 ayı doldurdu akut bronşitten hastaneye yattı ciğerlerde biraz dolululk vardı şimdi yoğun bakımda Entübe halinde dualarınızı eksik etmeyin, çıkınca bir süre ölçmek istiyorum ne olur ne olmaz diye
Shaggy_ Tosbigin_Annesiii çok geçmiş olsun Edan H100B Pulse Oksimetre Yenidoğan https://app.hb.biz/QVMSZEfkX90b
Tosbigin_Annesiii 1pamuk_ durumu aynı hastane değiştirdik bekliyoruz hepinizin dualarına ihtiyacımız var eksik etmeyin
1pamuk_ Tosbigin_Annesiii kaç gündür aklımda çok üzüldüm Rabbim sizlere bağışlasın inşallah biran önce evladiniza kavuşursunuz