bebeklielif Bebeğimi tek başıma büyütüyorum uykusuz geceler uyumadan güne devam etme bebeği idare etme gün boyu uyutma çabaları huzursuzluğu ağlamaları tekrar gece ve aynı şeyler bir saatte bir kalkma. Doğal olarak sinirli ve gergin olup eşime çatıyorum ama bir işe yaramadığını gördüm malesef. Ben bu yolda tekim yolda tek kalmanın hırçınlığını yaşıyorum aslında. Bunu kabullendim ve ona göre davranacam bundn sonra. Yoksa olmuyor kimse sesinizi duymuyor bu da ekstradan daha fazla yük binme demek.
Minigim38 bebeklielif aynıyız eşim sabah gider akşam gelir 10 15 dakika oynarsa oynar çocukla onun dışında hersey bende ev market, hastane, alışveriş, çocuk, temizlik alıştım artık ama arada tersimden kalkıyorum eşime catiyorum ona buna bağırıyorum
momas bebeklielif maalesef annelerin kaderi bu. Eşim 8.30 da evden çıkıyor akşam 7.30 da geliyor. Yarım saat çocukla oynuyor zaten zaten uyku saati geliyor. Bütün git perişanım çocuk uyut yedir yıka. Bir döngü içindeyim. Arada susarsa yemek yap bulaşık diz çamaşır at evi zaten artık bi süpürebiliyorum o kadar. Yani bi uyurken bacağımı uzatıyorum o da gün içinde toplam 2-3 saat. Bütün gün pijamaylayım kendimden geçtim çok üzülüyorum. 6.5 oğlum bu aralar bana da çok bağımlı yapışık ikiz gibiyiz
Muallaaa bebeklielif bnde böyle kabullennce daha kolay oldu İnsanın ön beyni Hemen hazırlık yapıyor herşeyin üstesinden tek başına gelebiliyrsb İki küçük bebeğimle annemler yakın olduğu halde tek bakmaya çalışıyorum