suhedaaaaa aysegul_cly Tam 4 aylıkken 8100 gr 68cmdi Şu an 4,5 aylık haftaya doktor kontrolü var meme reddi yaşıyorum, kilo çok almamış olabilir
dunnobeck dunyaaa Merhaba, oğlunuzun durumu nasıl acaba? Benim bebeğim de çok az kilo alıyor ve beslenmeyi reddediyor
aysegul_cly immmzaben maşallah kizmi erkek mi benim de 65 cm karnındayken uzun böyle demişlerdi bana kizima
immmzaben aysegul_cly erkek benimki. Karnımdayken kilo ve boy için doktor minyon olur demişti ama şu an iyi gidiyo bence
aysegul_cly suhedaaaaa maşallah ebe bana ilk 3 4 ay kiloyu fazla olur sonra o kadar almaz dedi her ay o şekilde alsa obez olur dedi boyu da kilosuda ilk 4 aydaki gibi artmaz demişti
Sermec27 Kız sizin bebeler mi kilolu yoksa benim oğlumun kilosu 4 ayla mı uyumlu 😀 10 gün sonra 8 aylık olacak oğlum 8 kilo ancak var boyu da 72 falandır taş çatlasın acaba mı dedim valla bu kıloları görünce
Elifasel__ Sermec27 benim kızda 4ay 10 günlük geçen hafta kontrole gittik 6700 gram 62 cm di buradakilere bakınca benimki de çok küçük 🤷🏼♀️😀