luvbeingamom Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken işe döndünüz ? Benimki 9.ayını bitirmek üzere. Eski çalıştığım kurum çağırıyor. Bebeğini bırakmak istemiyorum ama bi yandan maddi manevi iyi gelecekmiş gibi hissediyorum. Akıl verin lütfen :(
bloommom luvbeingamom oğlum 6-7 aylık olunca işime geri dönmeyi düşünüyorum maddi olarak bir sıkıntımız yok ama en azından bebeğim daha yüksek standartlarda yaşasın ve ona birikim olsun diye geri döneceğim
luvbeingamom bloommom ben de öyle düşünüyorum. Ben öğretmenim bir de yaşı gelince çalıştığım kuruma kreşe alma imkanım var. O imkan için başlayayım bugün olmazsa yarın çalışmak zorundayım diye avutuyorum kendimi
egebuse Ben 1 yaşına girdiği zaman işe geri dönücem. Maddi olarak bir şekilde idare ediyoruz ama mental olarak yıprandım. Tüm gün çocuk ve ev yoruyor bir yerden sonra
luvbeingamom egebuse ben de mental olarak yıprandım kendimi bildim bileli hep çalıştım çünkü. Bebeğimle harika vakit geçiriyorum onu kendimden çok seviyorum o bi yana ama kendim olamamak beni yıprattı…