zeynep661_ En iyi güneş kremi laroche mi yoksa Bioderma mi sizce siz ne kullanıyorsunuz memnun kaldığınız ürün var mı
JUTENYA zeynep661_ bioderma kullanıyorum yıllardır çok memnunum yüzümdeki renk eşitsizliğini o düzeltti Renkli olanı var onu tavsiye etmem Bir kere aldım beğenmedim
zeynep661_ ada00 bunun renkli olanları varmış onu mu kullaniyosunuz cilt tipiniz nasil benim karma ve yağlı
handeozdmr zeynep661_ cilt tipinize göre değişiyor ben hassas ciltler için olanı kullanıyorum temiz canlı görüntü veriyor yazın makyaj yapmaya gerek duymuyorum
ada00 zeynep661_ renkli olan kullanmıyorum normal kullanıyorum benimki de karma cildim bana çok iyi geldi koruması en iyi güneş krmelerimden biri bence bebeğime de Bioderma kullandım yazın denizde vs hiç yanma yaşamadık
zeynep661_ handeozdmr benim cildim karma ve yağlı doktor 50 faktör kullanabilirsin daha çok Bioderma laroche ve avene önerdi eczaci da su bazlı olması gerekiyo dedi ve yüze kullanilan krem tüm cilde kullanilmamaliymis yendi duydum
handeozdmr zeynep661_ karma ve yağlı ciltler için olanı var cilt konusunda çok hassas ve ilgiliyim kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın