Papatya-eylul88 Kızlar 16 aylık kızım yumurta ve patates olmadan kahvaltıda ne verebilriim? Kaşar ve siyah zeytin seviyor başka ne verebilirim? Bu arada öyle irmik vs.yemiyor
deniz_9555 Papatya-eylul88 krep yapabilirsin canım tahin pekmez. Tahin özellikle çok yararlı ben her sabah vermeye çalışıyorum
uuuuuuu Papatya-eylul88 tost yapabilirsiniz yulaf ezmesi verebilirsiniz minik pizza yapabilirsiniz muzlu pankek yapabilirsiniz
_mom20 Papatya-eylul88 aynı problem bizde de var kahvaltı da yumurtadan başka birşey yemiyor artık beynim durdu ne etcem diye oğluma 🤦
myavocado Papatya-eylul88 pankek olabilir yumurtasız tarif vardır, tahin-pekmez, krep ile bal, seviyorsa zeytinli kaşarlı poğaça tarzı bir şeyler olabilir, kabak havuç gibi sebzelerden mücver
uuuuuuu Papatya-eylul88 ince çekilmiş yulaf oluyor normal yulaftan daha ince oğluma yaparım arada çok severek yiyor sütle pişirip içine bal ve labne koyup karıştırıyorum üzerine de muz elma ceviz koyuyorum oglumm bayilarak yiyor
alinmom Papatya-eylul88 pankek, tarhanalı omlet, mücver, yoğurtlu omlet, kuymak, prasalı omlet benim kızım 14 aylık bayılarak yer bunları
Papatya-eylul88 alinmom bende yapiyorum onlari ama omlete yunurta giriyor ya.yumurta vermicem bir sure