bksh Kızlar tesettür olarak hangi İnternet sitesinden alışveriş yapiyorsunuz ben yıllardır pazarium dan alışveriş yapiyorum biraz farklı olsun istiyorum güvendiğiniz İnternet alışveriş sitelerini yazarmısınız
alice4543 bksh lamelif giyim Lamia Zerafetim Faya butik Vaqıa Hepsi çok güzeller bakabilirsiniz beğenirsiniz muhtemelen her tarza uygun var ve güvenilir hepsi🌸
bksh anneann Evet🌸 sadece pantolonlar Bi beden büyük alırsanız daha iyi oluyor tabi bu sizin bedeninize bağlı eğer zayıfsanız tam beden alın ama biraz Kilonuz varsa bol durması için bir neden büyük alın 5yıldır ordan alışveriş yapiyorum
bksh merkursavascisi_06 Bi kere yaptım alışveriş ama ürünü iki yıkamada tüylenme yaptı Kalitesi çok düşük geldi bana pazariumu tercih ederim
bksh alice4543 lamelif sadece instagram da var sanırım yanlış da biliyo olabilirim. Teşekkür ederim önerileriniz için şimdi bakacağım 💜
brfnvrllll bksh Salih çelebi siye bi siteye denk geldim ikili takım aldım kumaşları harikaydı eşofman diye geçiyor ama gayet rahat gezmede de giyilir
Gamzosgamzos bksh spor tarz giyiniyorsanız lamelif sitesini öneririm sürekli alışveriş yaparım çok memnunum 😊