Defnemomm Kızlar yarın akşam çayına iş arkadaşlarım gelecek mozaik pasta ve sarma yaptım başka neler yapabilirim bu konularda çok iyi değilim fikirlerinizi bekliyorum
Deletedmom_206 Defnemomm İtalyan salatalı volovan. Hem pratik hem lezzetli. Börek yapabilirsiniz. Mercimek köftesi yapabilirsiniz
forumgurmesi Milföyden patatesli börek yapabilirsiniz basit. Şehriye tavuklu mısırlı salata yapabilirsiniz
isufumveben Defnemomm baklavalık yufkadan börek güzel oluyor denemedim ama çok beğenen okudum o olabilir. Makarna salatası, minik tuzlu kurabiye yeterli olur yanına bebeğiniz küçükse çok uğraşmaya vakit olmazsa
Rez Defnemomm yemekten sonra geliyorlar sanıyorum. Ağır olmasına gerek yok bence ki sarma mozaik var yanına börek ve yoğurtlu bi salata gider
mmisa Bu soğuklarda em güzel çah kek veya çay kurabiye olyor elmalı rulo kek yapablrsn yada elmalı kurabiye
KayraVeAnnesi_06 Defnemomm Karbonatlı poğaça - sigara böreği Havuç tarator - makarna salatası Elmalı turta - üzümlü pastane kurabiyesi Yan yana yazdıklarımı ikisinden biri olabilir diye yazdım
elmaelmaelma Börek veya poğaça Bir de yoğurtlu veya salata türü olabilir. Patates salatası Kısır Mercimek köfte Havuç tarator Makarna salatası Şehriye salatası Çerkes tavuğu gibi…