zekkk Mutfak yer fayansımın derz araları için öneriniz var mı acaba derz araları gri renk 2 günde bazen her gün evi süpürür silerim ama derz araları niyeyse kararıyor mavi su nilem denedim ama işe yaramadı yardımcı olacak varmı acaba
Elifatm1 zekkk bende Nilemden çok memnun kaldım. Daha bugün yaptım. Çok güzel sonuç aldım. Bir de instagramda bi influencer da stop leke çıkarıcıyı gördüm ama ben denemedim bilmiyorum
Annesi23 zekkk şu nilem sihirli sıvı var bende bi deniyim diye aldım harika bişey bembeyaz yaptı derzlerimi deneyin kesinlikle.
zekkk Elifatm1 derz aralarınız beyaz mı genel de beyazlar da işe yarıyor renkli derzler de yaramıyor gri benim derz arası bir de nasıl uyguladınız kaç dk beklettiniz
Elifatm1 zekkk evet beyaz. Toz rengi olur ya öyle bir renk almıştı zamanla. 1-2 dakika beklettim. Kuru bezle sildim ama dediğiniz gibi renkli derzlerde yaramıyor olabilir bilemiyorum.
zekkk Annesi23 beyaz derz aralarını yapıyor zaten benim gri derz aram hiç işe yaramadı nasıl uyguladınız acaba ne kadar beklettiniz