asyacs 2.ayda vurulan verem aşısından sonra bi 10 gün öncesinde orası kırmızılaştı bugün tam 5 aylık oldu sabah baktığımda ucu sararmıştı ve duş aldırdıktan sonra o sarılık yani irin aktı sonra hafif kanadı bu normal mi acaba
ElisaMom_ asyacs şişip iltihaplanması normal demişti doktorumuz bir süre geç iyileşiyor siz dokunmayın kabuğunu falan soymayin zamanla iyileşicek orası,ama içiniz rahat etmesi için sağlık ocağına götürüp gösterin
nilikonunannesii asyacs hemşire aşı olduktan sonra bana orası kabuk bağlarsa yara olursa hiç elleme bir şey de sürme iz bırakan bir aşı olduğu için kendi kendine iyileşsin demişti.
Dondurmalikahve asyacs Hemşire bilgi vermiyor mu acaba? Sizin için demiyorum genelde burda soruluyor o yüzden diyorsun bana bilgi vermişlerdi zamanında.
Zeyyyynep asyacs normal canım sağlık ocağında bunu demeleri gerekiyordu benim kızımdada şişti kızardı böyle aktı falan korkmuştum ama sonrasında geçiyor ağır ve iz bırakan bir aşı olduğu için böyle oluyormuş
eylul14 Benim bebeğimde Şuan 6 aylık 1 aydır falan sertlik hissediyordum deri altında sonra kızardı sivilce gibi oldu şimdi kabuklu kızarık bir halde . İz bırakan aşı olduğu için hemşire normal demişti ama bilemiyorum
Dondurmalikahve asyacs Normal öyle olması. Kabahat ebe yada hemşire de zaten bilgiyi tam vermesi gerekirdi.
elmaelmaelma Evet normal, benim bebeğimde de oldu ve kendiliğinden geçti. Hemşire söylemişti aşıyı yaparken, doktordan da duymuştum iltihaplanma kızarıklık olabilir diye