linatella Kızlar reglm 1 hafta gecikti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün beta hcg 151 çıktı Kızımı öğrendiğimde beş haftalıktı ve 4300 gibi bir değerle öğrendim Şimdi 151 çıkınca bir sıkıntı olur mu başına gelen var mı onu sorayım dedim
asrinhatasi linatella geç döllenme olabilir. İki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin yaklaşık iki katına çıkarsa sorın yok🌸
Evaninanasi linatella ben 229 ile öğrenmiştim. Şu an 2.5 yaşında 😅 2 gün sonra tekrar kan verin. Artış iyiyse vir sorun yoktur ☺️
BordoHuniliAnne linatella ben kızımı 2 gün geçikme ile 67 beta ile oğlumu 1 gün geçikme ile 49 beta ile öğrendiğim için bana normal geldi
linatella Evaninanasi Öyle yapayım şu an doktora gitmenin de bir manası yok yani düşük olduğu için zaten teşekkür ediyorum sağ olun😌
linatella BordoHuniliAnne Zaten normal değerler arasında ama herhalde ben ilkini yüksek değerle öğrendiğim için size bir sorayım dedim teşekkür ederim
linatella Gzdnr17 yaa öylemi bir de ikiz olmasına rağmen😌 Çok sevindim sizin adınıza Allah bağışlasın İnş
minniks linatella ben 86 ile ogrendim bi sıkıntı olmadı cok sukur duzenli artması onemli olan degerin dusuklugu veya yuksekligi degil hayırlı olsun buarada