halin00 Kızlar oğlumun yanaklarının her iki tarafı bu şekilde kızarıyor ve ateş gibi yanıyor, sebebi ne olabilir sizce? Arada olur geçerdi ama dün bugun hiç geçmedi.
kaya97 halin00 benim bebeğimin de yanakları kızarıyor son 5 gündür ateşi yok ama yanakları kızarıyor diş sancısına yada tahrişe bağlı oluyor veya kaloriferlerimizden dolayı ciltte kuruluk oluyor doktor bize böyle söyledi. Nemlendirici krem sürüyorum her gün sabah akşam Ankara da yaşıyorum baya kuru havası etkiliyor bebeğimi gerçekten
momikaa halin00 benim oğlanda bir iki gündür böyle uyanıyor bende önemsemedim pek diş yazmışlar diş çıkarıyor ondandır inşallah
simmayy halin00 ars9824 merhaba benim de bebeğim de şu an tsm 6.5 aylık yeni yeni tadım yapıyoruz. Sadece yanağı kızardı bir yanağı, diğer yanağı biraz kızardı çok çok az. Bilmiyorum besin alerjisisi mi yoksa dönmeyi ve sürünmeyi yeni öğrendi yüzünü yere değdiriyor tahriş mi yaptı anlamadım ki…… besin alerjisi olsa bir çok yerde kızarıklık olmaz mı. ??
mls1624 Yaa aynı durum bizde de var bana da diş dediler ama dünden beri hiç geçmedi oluyordu ama geçiyordu daha önce yediği şeyleri yiyor hep sanırım cildiyeye götürüver.