atlasingoecos Kızlar bu 4.ay atağı ne zaman geçecek kafayı yiyorum ne uykusu var ne emmesi meme kesinlikle almıyor her yolu denedim uykularından ağlayarak kalkıyor çok kısa uyuyor na yapacağımı şaşırdım
zuhalsebu atlasingoecos ay sonunda 6 aylık olucak daha tam geçmedi 5,5 tan sonra yavaaaaaşşşçççaaa düzelir gibi olmaya başladık ama 2 ileri 1 geri
cLearQueen atlasingoecos aglamayla ığ ığ ığ sesiyle uyanmaktan bunaldim imdat diye bagircam. Memede uyuyo 15 dk snra uyaniyo. Bitsin şu atak mıdir ne boksa. Hep kucakta durmak istiyo ama bu da kol yani
zuhalsebu atlasingoecos ama her bebek bir değil kızımda öyle aman aman yaşadığımızı hatırlamıyorum o zor uykuya geçerdi ama geceleri bu aylarda uykumu alıyordum oğluma kıyasla. Oğlum 40 dk da bir meme diye ağlıyor 🥲 bugün mızırdamadan 2 saat uyumuş nasılsın mutlu oldum🧿🤣
[silindi] cLearQueen sürekli inliyor gibi değil mi? Dünden beri kafayı yedik doktora götüreceğim artık bir bebek nasıl ve neden sürekli ığğ ığğ der ya
atlasingoecos zuhalsebu ya orası öyle benim oğlumun nispeten uykuları düzenliydi gece uyurdu yani 4. Aya bir girdik puff hepsi gitti
aysayss [silindi] ay benimki de 4 aylik surekli ig ig ig diyo uykuya gecme asamasinda ama aglama vs bir sey yok. Bende videosunu cekmistim acaba inliyor mu diye ya
[silindi] aysayss @cLearQueen Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz de en kısa sürede atlatır inşallah bu durumu 🙏🏼