Orenda_ Öncelikle iyi ki buraya katıldım bir çok sevdiğim insan oldu görüşemesek de sizleri çok seviyorum ♥️🙏🏻 Burası bana çok şey kattı keşke daha öncesinde keşfetseydim☺️ 2 Aralık 2023 tarihinde katıldım💕😍
Meri-Mel Orenda_ Hemen bakayım ne zaman bu çukura ay kidse düşmüşüm 😅🤣🙊😄 23 Mayıs 2023 te düşmüşüm buralara
Meri-Mel Orenda_ Baktım kanka kız 13 .11.2022 doğumlu baya sonra gelmişim 👀🙈😅 gibi de değilde diyelim
Orenda_ Meri-Mel Çocuk Eylül de doğdu ben 3 ay sonra gelmişim 😄iki çocuktan sonrasından sonrasını saymazsak bende geç gelmemişim😜
Meri-Mel ZeydsMom Kız ben bilem aylar sonra keşfettim sen nasıl seyettinnnn taaaaa oralardan helal valla ❤️☺️🌸
Tatlican Meri-Mel Ben gerçek hayatta da tartışmayı sevmem beni yoruyor çünkü. Burda tartşma değil bazen fikir ayrılıkları oluyor o an çok yüklenenler oluyor yapacak birşey yok tabi 😄
zuhalsebu Orenda_ 10 ekim 2022 de katılmışım kızım doğduktan 10 gün sonra momda daha aktifim buraya 2 sene sonra oğlum doğduktan sonra alıştım🙈
Meri-Mel zuhalsebu Bu mom bir ben bilmiyormusum herhalde,9 ay forumdan habersiz kullanıp silince momm da Forum olduğunu ogrendim ya 😅🙈😬