Suluportakalimm uykusuzanne__ misss afiyet olsun şimdiden :) Benim menüde erişteli kara mercimek çorbası, fırında sebzeli tavuk, bulgur pilavı birde salata 🥗 🫠
farelikoyunkavalcisi uykusuzanne__ domatesli makarna közlenmiş patlıcan mezesi ve kaşarlı mantar çiğ köfte ile günü geçiştireceğiz nu ara hiç bir şey yapasım gelmiyor niyeyse 🫠
uykusuzanne__ farelikoyunkavalcisi afiyet olsun harika benim de bazen canım hiç yemek yapmak istemiyor yapa yapa bıktım ondan dır
TulayGeriDon uykusuzanne__ vaaooov arabasi miiii Benim menü belli değil. Ta geçen hafta bezelye yazmıştım ya Hala yapamadım o bezelyeyi Bugün yapayım dedim Bugün de istemiyor
Suluportakalimm uykusuzanne__ teşekkürler 🤩 Sivaslı mısınız ? Eşimde sivaslı bende onlarda tattım arabaşı çorbasını 😂
farelikoyunkavalcisi uykusuzanne__ o da olabilir belki ama soğuk havalar benim modumu çok düşürüyor bende onu bahane ediyorum 😅
TulayGeriDon uykusuzanne__ konyaliyim kız ben. Tabi ki bilirim. Ama sevmem😄😄 Ya makarna yapasım da yok yiyesim de yok
50krsvertirreekk uykusuzanne__ Yoğurt çorbası Köfte-patates Çoban salata Süt helvası Aklımda ki menü bu bakalım oğlum ne kadarına izin vericek 😂