livoski Kızlar Almanya vize başvurusu yapan var mı ? Idatada halen beklemedeyiz. Randevu ataması vermiyor. 20 aralıktan beri bizim gibi olan var mı ?
Yasirefeninannesi livoski benim kız kardeşim gilde uğraştı ama çok şükür çıktı onlara ama şuna Bulgaristan’da 2 ay çalışma süresi var sonra Almanya’ya geçecekler Ayşe diye bir bayan var güvenilir biri İzmir’de istersen adını vereyim sana
livoski Yasirefeninannesi bizi ailecek işçi olarak götürüyor firma ordan onay çıktı ama burdan randevu ataması bekliyoruz aralıktan beri. Gelemdi gitti biz İstanbul altunizdaden bekliyoruz idatada.
Drkbrfo Bizim aracı var o yürütüyor işlerimizi suan vizeye verdi almanyada yeni seçim falan olmus herhalde oyüzden biraz uzayabilir denildi
livoski Drkbrfo biz işçi olarak başvurduk. Almanya’daki şirket ordan yolladı ama burdan bi türlü randevu ataması gelmedi. Çok yavaş ilerliyor sanırım istanbuldan başvurduk bide
Drkbrfo livoski benim eşimde işci olarak gidicek allah nasip ederse ama zor ilerliyop bize söylemislerdi baştan
livoski Drkbrfo ya hayırlısı. Bana açalışma izni çıkmış 🫣 ama ben Almanya’ya yerleşmek istemiyorum sırf eşim çok istiyor diye gidicem. Buradaki düzenimi bozmak o kadar zor ki bakalım ne zaman gelecek bize de sıra