mom97X Kızım 8 ay 4 günlük. Oturduğu zaman arada devriliyor, yanlarına yastık minder filan koyuyoruz hâla. Her bebeğin gelişimi farklıdır elbetteki. Sizlerin ne zaman tam desteksiz oturdu ?
goktugunannesii_ mom97X 1 haftaya falan oturur benim bebeğimde öyle olmuştu şimdi hatta yüzüstü pozisyondan kendini oturtmaya başladı
kardelen1209 mom97X 6 ayina girmek uzere belli bi sure desteksiz oturabiliyo her cocugun gelişimi farkli benimkide donmek istemiyo yuz ustu ceviriyorum aglamaya başlıyo zorlamiyorum bende ne zaman istersr o zaman donsun 😁
nurellaa3 Altı aylıkken desteksiz oturdu, tek tük devrildigi oluyordu o da geçici bir durumdu. Yakinda kurtulursun o minderlerden merak etme 😁🌸
goktugunannesii_ mom97X ben bebelere şaşırıyorum artık her gün yeni bir şey çıkıyor olabilir neden olmasınki🙏🏻
mom97X kardelen1209 evet bazıları egzersiz filan yaptırıyormuş ben yaptırmıyorum ne zaman isterse 🤷🏻♀️
melisaaaaaaaaa mom97X oğlum 9 ay 12 günlük hala tam oturamıyor geri arıyor kendini emekliyor koltuklardan tutup kalkıyor ama oturamıyor 😂😂
balmilaveannesi Kac aylıkken dönüyorlar peki benim bebegim 4 aylik surekli deniyoruz dönmeyi gösteriyorum ama yapmıyor hiç
yasminmomy mom97X ilk oğlum 7 aylıktı desteksız oturdu ikinci oğlum 4 aylık yavaş yavaş destekli kucagımda oturmaya başladım bakalım ne zaman kendi oturucak
mom97X goktugunannesii_ bazıları hiç emeklemiyor muş direk yürüyorlarmış belki bizimkiler de öyle olur