Buket57 Hanımlar merhaba🌸 İki adet bu dolaplardan alıcam sizce gri ile pembe mi beyaz ile pembe mi? Kızımın odası beyaz renk mobilyası sizce hangi iki rengi almalıyım? Teşekkür ederim🙏
merkursavascisi_06 Buket57 ben griliyi almıştım beyazda leke belli olur, pembe de çok cinsiyetçi geliyo diye😂
Mnli Buket57 direk beyaz bence bu dolabın büyüğü var bizde bu arada gri beyaz ama ben keşke beyaz alsaydım diyorum şimdi başka yere koycam çünkü beyaz her yere olur
bebisilay Buket57 benim kızımın odası da beyaz bunlardan ben de aldım 2 cekmecesi gri kalanları beyaz hem renk kattı odaya güzel duruyo ☺️
Buket57 merkursavascisi_06 ilerde bi de oğlum olursa tabiki o zaman pembe sıkıntı olabilir😆 o zaman gri daha mantıklı,turuncuda vardı yani bilemedim şu an🤷♀️
Buket57 Mnli peki siz memnunmusunuz bu dolaptan? Odamız beyaz ben iki tane alacağım için ikiside beyaz olmasın dedim ama karar veremedim🤷♀️
Mnli Buket57 memnunum pandemi zamanı 300₺ gibi bişeye almıştık 😅 baya oyuncak topluyor 5 yaşında çocuğum işte 3 yıldan fazla oldu bende artık bazı kutuları kırıldı da sadece kutu satılıyormuş kırılanların yerine beyaz alcam ben de
Buket57 Mnli keşke o zaman alsaymışım dicemde kızım yoktu ihtiyaç duymadık🫠 şimdi fiyatlar uçmuş ama olsun oyuncakları toparlayacak en azından.evet kutu satılıyor ayrı onlar bile tek başına pahalanmış o aldığınız dolap fiyatına kutusunu alıcaksınız 🤦♀️🙄