cekocb Kızlar bebeğim 3 ayini doldurdu arada akintisi oluyo süt kesigi seklinde daha once boyle bisey yasayan oldu mu rica etsem soyler misiniz doktora randevu da alicam eğer normal degilse bilmek isterim
cLearQueen cekocb nası akınt, benimkinon de beyaz beyaz sut kesigi gibi oluyo ama akan bisey yok oraya bulasmis gibi
tugces09 cekocb kötü kokuluysa sıkıntı oluyor bildiğim kadarıyla.. ama anneden gelen hormonlar sayesinde akıntı olabilir dedi doktor arkadaşım
cekocb balmilaveannesi altini degisirken kaka bulasiyomu diye dikkat ettim silmek icin baktim vari genelde sabahlari oluyo
cLearQueen cekocb ben ustune cok düşmedim daha dogrusu diger saglik sorunlarından sira gelmedi. Doktora sorarsaniz buraya da yazar misiniz
pogacayanaginannesi cekocb bilmiyorum kızım 3 buçuk aylık böyle bişeye rastlamadım doktora sormanız iyi olur içiniz rahat eder
Aseldurumom_ cekocb o çok normal aynısı bizde de var zaten canım korkmama gerek yok ve temizleme sakın onu doktorumuz bize öyle demişti
cekocb Aseldurumom_ oyle mii bilmiyordum pamukla temizlemeye calisiyorum bende islak mendil eminim zarar veriyodur
Aseldurumom_ cekocb yok kuzum temizleme araştır bak bizde olanı bile temizlemek iyi değil bezini değiştirirken de o bölgesiyle oynamak iyi değil zaten hemen aç kapa yapmak gerek ileride bazı sorunlar çıkmaması için