Ege_eylul Selam kizlar çocuğu influenza geçirip oselmir şurup kullanan oldu mu yan etkileri var mı birde test yapılıp mı influenza teşhisi koyuldu
mutluannisbebis Ege_eylul evet kullandık beş gün kullandık toplamda iyileştik çok şükür yan etkisi var mi bilmiyorum
maysamoms33 Sksjsjjsks bizimki 5 Ay 12 günlük kullanabilir miyiz yaş aralığı ne yazıyor acaba bilginiz var mi
Sksjsjjsks maysamoms33 doktorunuz kaç ölçek dedi size biz. 2,5 ml kullanıyorduk 5 aylık bebek ne kadar bilgim yok
maysamoms33 Sksjsjjsks bize infliver diye surup verdi bu da aynı mı acaba diye merak ettim ya bu ilacı vermedi
Sksjsjjsks maysamoms33 hasa onu bilmiyorum bildıgım 1 yaş altına önerilmiyor bu bizim şurup belki ondan bunu yazmıştır size
Ege_eylul Sizlere test yapılıp mı bu influenza teşhisi koydular acaba yoksa belirtilerden diyip bu ilacı mı veriyolar bize test yapmadan bu ilacı verdiler bende kararsız kaldım test yapmadıkları için Koronada olduğu gibi şimdide herkese bu ilacı veriyorlarmış
mutluannisbebis Ege_eylul test yaptılar pozitif çıktı oğlum 1 aylıktı yakalandığımızda 1,5 ml kullandık
maysamoms33 mutluannisbebis bu ilacı mamayla versek birsey olur mu kızım içmiyor sevmiyor ya calpol içiyor bunu sevemedi bir kusuyor içerken
mutluannisbebis maysamoms33 bilmiyorum ki ben hemen ardından emziriyordum tadı çok kötü cidden çocuklar sevmiyor bitince oh demiştim