Pirasalipuding Kızlar bence kediler ve bebekler ilginç. Benim kızımın biri birisi koltukta veya yerde otursun gidip hemen ayağını oynar ağzına almaya çalışır falan hdhsjj , diğer kızımda geri geri emekliyor 😅 sizinkiler nasıl?
cakebabe Pirasalipuding uyurken yastık kılıfını yemeye çalışıyor bu ara ne alaka anlamadım ağzında emzik varken yastığın kılıfını da emziğin içine tıkıp orda kalmasını istiyor 😂 6 ay 10 günlük
babyboy_35 Pirasalipuding 11 aylık oğlum gece kalkıyor çarşafını kaldırıyor çoraplarını çıkartıp beşiğin arkasına atıyor felan fişman 😂gün içinde normal anı yok herhalde düşündüm de djdjdjdk
Orenda_ Pirasalipuding Evi süpürürken süpürgenin arkasına oturup süpürgeden gelen havayla saçlarını savuruyor yada ısınıyor bu şekilde hangi odaya geçsem peşimden geliyor 😂
[silindi] babyboy_35 ay bizimki de 13 aylık uyuturken sürekli çarşafları söküyordu sinirim bozuldu artık çarşaf kullanmıyorum yatağı komple yorgan nevresiminin içine sokuyorum 😂 annelerden ilginç çözümler ama işe yaradı 😂 biberonunu da yatıp içiyor bitirince ayağa kalkıp al diye kafama fırlatıyor sonra uyuyor 😂
babyboy_35 Pirasalipuding ayakları buz gbi oluyor ama 😂 incecik giydiriyorum bazen giydirmiyim diyorum o gece de gazından uyuyamıyoruz 😂😂😂 her türlüsü bela odası hep 23 derece ama ayakları bana çekmiş benim de hiç ısınmaz
Orenda_ Pirasalipuding Süpürgeyi bekliyor resmen sesini duyduğu an koşup geliyor kendi yetmiyor bebeğini de alıp onu da oturtuyor 😄😄
bisenakillisinzaten Pirasalipuding 3.5 yaşındaki kızım evde sıkıldığında çok terledim diyor hzgsgs 1 yaşındaki kızım da yumuşak bı yer bulduğunda poposunu havaya kaldırır 😆
Pirasalipuding bisenakillisinzaten ya sen 3 senelik ömründe sıkılınca terledim demeyi nerden öğrendin 😄
beyazzkuguu Pirasalipuding benim kızımda ayakla oynar 🤣 her huyu değişik geliyor hangi birini yazıyım 😖
umyadn Pirasalipuding Pirasalipuding benim kızımın sarı battaniyedı var ve o olmadan asla uyumaz oynamaz yıkayıp kuruyana kadar hayat çeneden olur bize 😂aynı renk aynı desen aldık ama yine o battaniyesi diğerlerini asla kabulmetmiyor ağlıyor artık çürüdü battaniye yınede vazgecmıyor
Pirasalipuding umyadn ne güzel uyku arkadaşı gibi kabullenmiş benimkilere alıştıramadım oyuncak örtü vs
sincapailesi Pirasalipuding oturmuyor? Herşeyi ayakta yapıyor bir minnet oturtuyoruz. Geri geri emekliyor bide sdddd